De praktijk is bereikbaar op de volgende manieren:

Telefoon                    mailadres                         contactformulier

06 47813782                             info@adhdenhulp.nl                          www.adhdenhulp.nl/contact/

Neem gerust contact op voor een gesprek. De eerste stap is vaak het lastigst om te zetten, maar vormt vaak het begin van een verandering. De praktijk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Werkgebied en afspreken

De praktijk is werkzaam in Voorschoten, Wassenaar, Den Haag, Leiden en omgeving. Ik werk in principe ambulant, dat wil zeggen dat ik bij je thuis kom voor de begeleiding. Op deze manier word je begeleidt op de plek waar je hetgeen wat je leert ook moet gaan toepassen. Voor veel mensen met AD(H)D werkt dit heel goed. In een spreekkamer is het allemaal namelijk wel makkelijk te bedenken wat je van plan bent te gaan doen, maar juist de begeleiding bij het daadwerkelijk doen biedt zoveel voordelen!

Wanneer de afstand te groot is, kan begeleiding plaatsvinden op het praktijkadres in Leidschendam of via Skype.

Afspraken zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk. Ook een afspraak op zaterdag is geen probleem.

De begeleiding wordt in principe niet vergoed vanuit de verzekering. Vergoeding kan eventueel wel mogelijk  zijn vanuit een  PGB, als ondersteunende begeleiding. Hiervoor dien je zelf contact op te nemen met het zorgkantoor. Vraag dit van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Ook kunnen de kosten van de belasting worden afgetrokken als bijzondere ziektekosten.

Mensen die lid zijn van Impuls, een belangenvereniging voor mensen met AD(H)D, dyslexie of dyscalculie ontvangen een korting van 10% op een coachingstraject van 5 keer.  Zie hiervoor de pagina van impuls:

http://www.impulsenwoortblind.nl/ledenvoordeel/10—korting-op-een-coachingstraject-van-vijf-keer-omg–leiden-den-haag-14

Het aantal sessies is doorgaans beperkt, wat de begeleiding tot een redelijk kleine investering maakt in verhouding tot wat het je oplevert. Ook door de soepele manier van werken, zoals bijvoorbeeld op een bepaald moment in plaats van één afspraak, een aantal kortere mail-of telefonische contacten, kan de begeleiding je veel opleveren en blijven de kosten beperkt.

Reiskosten en reistijd zijn gratis binnen een straal van 20 km en een een half uur rijden (heen en terug). Ook buiten deze afstand is bezoek aan huis echter wél mogelijk. Daarnaast is begeleiding via Skype ook mogelijk, waardoor afstand geen beperking meer hoeft te zijn.

 

Misschien tot ziens,

Cora Vos-Vlaar

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Controleren op spam (CAPTCHA)

captcha

 

 

kvk nr: 58727582