“In charge” zijn met AD(H)D voor (jonge) vrouwen

Nieuw in januari:

  • serie van 5 workshops , om de 2 weken  komen we bij elkaar

Twee aparte workshops

  • voor jonge vrouwen van 20-25 jaar
  • voor vrouwen van 30 plus

Hoe je leert omgaan met je AD(H)D en zelf de leiding gaat nemen.

Wat gaan we doen?

We delen ervaringen: je bent niet de enige die zo af en toe flink worstelt met AD(H)D.

Het delen van ervaringen is heel belangrijk. Hoe vaak heb je wel niet het idee dat jij alleen met zaken als laag zelfvertrouwen of uitstelgedrag te maken hebt? Terwijl je zult zien, je bent echt niet de enige!

Je krijgt uitleg over het AD(H)D brein en leert en ontdekt hoe jouw AD(H)D brein werkt.

Als je weet hoe jouw brein werkt, kan je er ook beter mee omgaan. Waar liggen je zwakke kanten, maar ook: waar liggen je sterke punten? En hoe compenseer je je zwakkere kanten met je sterke kanten?

Tips en trucs over uitstelgedrag en motivatie

Hoe kan je jezelf motiveren, ook voor die taak of klus die oersaai of lastig is? Hoe ga je om met doelen die je zou willen halen?

Leren onderscheiden van hoofd-en bijzaken

Ook af en toe met van alles tegelijk bezig en nóg het gevoel hebben dat er maar weinig uit je handen komt? We gaan eens kijken naar welke zaken wel en welke zaken geen prioriteit in je leven hebben . Met andere woorden: we onderscheiden de hoofd- van de bijzaken.

Zelfvertrouwen

Kon je het maar ergens kopen….. Maar helaas, zo werkt het niet. Zelfvertrouwen bouw je op door het gevoel en de ervaring te hebben je eigen leven in de hand te kunnen nemen. Het gevoel dat je, ook al zijn de dingen niet altijd even makkelijk,  het wél aankan.

Praktisch

De bijeenkomsten vinden plaats in de praktijk in Leidschendam en duren 1.5 uur. Er is plek voor 5 personen met ADD/ADHD.

Wanneer je last hebt van (ernstige) angstklachten of andere diagnoses naast je AD(H)D is deze workshop minder geschikt en kan je beter individueel contact opnemen.

De kosten bedragen 300 euro voor 5 bijeenkomsten

Het gaat alleen door bij voldoende deelname (minimaal 3 personen)

Vooraf vindt een intake gesprek plaats, waarin we samen kunnen nagaan of deze serie bijeenkomsten iets voor je is.