Toen ze klein waren had je zorgen

En die heb je nu nog steeds

De praktijk is bereikbaar op de volgende manieren:

Telefoon                    mailadres                            contactformulier

06 47813782                                     [email protected]                                              www.adhdenhulp.nl/contact/

 

Neem gerust contact op voor een gesprek. De eerste stap is vaak het lastigst om te zetten, maar vormt vaak het begin van een verandering. De praktijk is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Werkgebied en afspreken

De praktijk is werkzaam in Voorschoten, Wassenaar, Den Haag, Leiden en omgeving. Er zijn verschillende mogelijkheden om af te spreken: in de praktijk in Leidschendam of Voorschoten. Daarnaast werk ik ook ambulant, dat wil zeggen dat ik bij je thuis kom voor de begeleiding. Op deze manier word je begeleidt op de plek waar je hetgeen wat je leert ook moet gaan toepassen. Voor veel mensen met AD(H)D werkt dit heel goed. In een spreekkamer is het allemaal namelijk wel makkelijk te bedenken wat je van plan bent te gaan doen, maar juist de begeleiding bij het daadwerkelijk doen biedt zoveel voordelen!

Wanneer de afstand te groot is, spreken we af via beeldbellen. Mijn ervaring is dat dit prima werkt!

De begeleiding wordt in principe niet vergoed vanuit de verzekering. Vergoeding kan eventueel wel mogelijk  zijn vanuit een  PGB, als ondersteunende begeleiding. Hiervoor dien je zelf contact op te nemen met de gemeente. Vraag dit van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Ook kunnen de kosten van de belasting worden afgetrokken als bijzondere ziektekosten of betaald worden door de werkgever.

Mensen die lid zijn van Impuls, een belangenvereniging voor mensen met AD(H)D, dyslexie of dyscalculie ontvangen een korting van 10% op een coachingstraject van 5 keer.  Zie hiervoor de pagina van impuls:

http://www.impulsenwoortblind.nl/ledenvoordeel/10—korting-op-een-coachingstraject-van-vijf-keer-omg–leiden-den-haag-14

Het aantal sessies is doorgaans beperkt tot maximaal 12, wat de begeleiding tot een redelijk kleine investering maakt in verhouding tot wat het je oplevert. Ook door de soepele manier van werken, zoals bijvoorbeeld op een bepaald moment in plaats van één afspraak, een aantal kortere mail-of telefonische contacten, kan de begeleiding je veel opleveren en blijven de kosten beperkt.

Reiskosten en reistijd bij ambulante begeleiding zijn gratis binnen een straal van 20 km en een een half uur rijden (heen en terug). Ook buiten deze afstand is bezoek aan huis echter wél mogelijk. 

Misschien tot ziens,

Cora Vos-Vlaar

kvk nr: 58727582

 Vul onderstaande in voor contact of bel geheel vrijblijvend voor info

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Controleren op spam (CAPTCHA)

  captcha

  Scroll naar top