Zet gewoon de eerste stap

het is tijd...

Eerste Stap

Die is vaak het moeilijkst. Beslissen dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Maar als je die drempel eenmaal over bent, is jezelf ontwikkelen ook gewoon heel leuk is mijn ervaring.

En trouwens, voordat je een keuze maakt, maken we eerst nog een online beeldbel-afspraak als je daar prijs op stelt. Geheel vrijblijvend, kosteloos en met zoveel tijd als we nodig hebben om eens kennis te maken, je verhaal te doen en eventuele vragen te stellen. Geen haast, we nemen de tijd. Daarna ga je het eens rustig laten bezinken en mocht je dan willen afspreken, dan bel of mail je gewoon eventjes. 

Dus bel of mail, zodat we (desgewenst) elkaar online kunnen ontmoeten en van daaruit kijk je weer verder. Ik zie je graag tegemoet!

Bij trajeceten die aangenomen worden vanaf 15 november 2023 is het niet gegarandeerd dat alle afspraken fysiek zullen zijn vanwege het feit dat ik niet altijd in Nederland verblijf. In dat geval zullen de afspraken online plaatsvinden.

Ik ben werkzaam in de praktijk op dinsdag, woensdag en donderdag.

Coaching wordt overigens niet vergoed door de verzekering. Het gaat hier dus echt om particuliere begeleiding. Op maat, met veel ruimte  om het traject zó vorm te geven dat het bij jou behoefte van dit moment aansluit. Vaak betreft dat een combinatie van mentale én heel praktische coaching. In de praktijk blijkt dat dat gewoon het beste werkt en daar ook het meest behoefte aan is.

Nieuwgierig wat dit voor jou kan betekenen? Ik sta je graag te woord.