Uitgaan van jouw vraag en niet van mijn aanbod

aansluiten bij wat jij nodig hebt op dit moment

Waar zit je mee?

Het allerbelangrijkste is jóuw vraag. Waar zit je mee? Wat speelt er op dit moment allemaal in jouw leven? Vaak zijn dat meerdere dingen tegelijk. AD(H)D heb je namelijk niet het ene moment wel en het andere niet. Wel heb je er in de ene situatie veel last van, in de andere minder en in weer een andere situatie is het juist een voordeel. Samen gaan we eens rustig bekijken wat jij nodig hebt om weer wat beter te functioneren en wat lekkerder in je vel te zitten. 

De manier waarop ik werk

Praktisch

Begeleiding moet je echt wat aan hebben. We zullen dus niet alleen maar praten over hoe het anders kan, maar ook samen dat proberen om te zetten in dingen die je praktisch kunt doen.

Inzicht bevorderend

Als je beter inzicht krijgt in je eigen patronen, leer je die ook beter sturen. Waarom doe je wat je doet, ook al levert dat je geen voordeel op? Als je dat leert inzien, kan je het ook wat makkelijker ombuigen.

Brein gericht

Zelf je brein leren sturen, het wat makkelijker maken voor je brein. Zodat je bijvoorbeeld dingen makkelijker onthoudt, of anders omgaat met heftige emoties. Dus als je bij mij komt zullen we altijd aandacht besteden aan het zelf “sturen” van het brein.

Korte lijnen

Geen wachtlijsten en snel bereikbaar. Dit betekent dat als je tussendoor met iets zit, je gewoon even contact op kunt nemen. Of een korte afspraak tussendoor via beeldtelefoon of telefoon, zodat je weer verder kan. Doen wat nodig is

Wetenschappelijk

 Ik maak gebruik van elementen uit effectief bewezen wetenschappelijke methodes zoals de positieve psychologie, de acceptance-and commitment psychologie , cognitieve  psychologie en mindfulness.

wetenschap pixa

De vraag is centraal

Als datgene waar jij mee zit om een ander soort begeleiding vraagt, zal ik  adviseren over doorverwijzing. Dit kan binnen mijn netwerk,  of ik kan je adviseren over waar je naar op zoek zou kunnen gaan. 

Humor

Ik houd van serieus, maar zeker ook van af en toe om jezelf kunnen lachen. De luchtigheid opzoeken. Veel mensen met AD(H)D hebben de neiging nogal veel te denken, humor is af en toe noodzakelijk om die gedachtenstroom eens even te relativeren.

blij 1 pixa

Als dit je aanspreekt

Is het misschien gewoon eens tijd om te bellen en te kijken wat er mogelijk is.