"Je groeit er wel overheen"......

Nou, dat valt soms behoorlijk tegen

Er wordt steeds meer van je gevraagd

 

De tijd van je opleiding volgen is voorbij. Je bent op een leeftijd dat je gaat settelen of dat ben je inmiddels al. Baan, misschien een gezin….nogal wat ballen in de lucht te houden. Dat valt niet altijd mee met je AD(H)D. Je laat soms steken vallen, moet flink je best doen om alles goed op de rails te krijgen of houden. Het kost bakken energie. Misschien heb je pas op latere leeftijd de diagnose gekregen. Dingen vallen daardoor op zijn plek. Maar dat betekent nog niet dat automatisch daarmee ook alles is opgelost. Je bent bezig te ontdekken waar je sterke en minder sterke kanten kanten liggen. Het gaat met vallen en opstaan. Ook zonder diagnose ben je welkom om samen te werken aan die dingen die op dit moment spelen in jouw leven

 

Waar je last van kunt hebben als volwassene met AD(H)D

Stress

Stress ervaarde je eigenlijk altijd al wel. De ene periode wat meer dan de ander, maar stress is je niet onbekend. Met een baan waar je je volle aandacht bij nodig hebt en je uiterste best doet, neemt de stress toe. Daarnaast een gezin, familie, vrienden…..het is soms gewoon teveel.

denken pixa 3

Wisselende emoties

Van het allemaal best wel zien zitten tot diep in de put. Het wisselt elkaar af. Je emoties kunnen flink wisselen,per periode maar ook op een dag. Soms is het lastig, omdat ze zo heftig kunnen zijn.

Functioneren op werk

Je hebt het gevoel op je tenen te lopen. Je bent een heel eind gekomen. Maar toch glippen er dingen tussendoor. Je vraagt je af of het werk wat je doet eigenlijk wel bij je past.

Relaties met dierbaren

Je houdt enorm veel van de mensen die heel dichtbij je staan. En toch heb je regelmatig conflicten of hebben ze kritiek. Dat je te weinig aandacht hebt bijvoorbeeld. Terwijl je dat helemaal niet zo meent.

Investeer

Leer jezelf kennen, durf keuzes te maken, creëer een leven wat goed is voor je