Ik doe dit werk gewoon met ongelooflijk veel plezier

Het is mooi om te zien dat iemand zich ontwikkelt

Dertig jaar geleden studeerde ik af aan de Rijksuniversiteit Leiden. Inmiddels heb ik mijn eigen privépraktijk, waarin ik met veel plezier jong volwassenen en volwassenen met ADD en ADHD begeleid.

Ik word omschreven als ‘pragmatisch’. Alhoewel ik deze term niet zelf heb verzonnen, vind ik hem prima bij me passen. Het is hoe ik ben en dit komt tot uiting in mijn werk. Doelgericht. Begeleiding is meestal een combinatie van praktisch en meer persoonlijk gericht. Jezelf ontwikkelen, patronen gaan herkennen, gedrag kiezen waar je blijer van wordt. Maar ook samen dingen doen. Zoals iets verzinnen waardoor studie, werk, vrije tijd of je relatie beter loopt. Pragmatisch dus.

Wat je kunt verwachten als je bij mij komt

Duidelijk

Ik spreek duidelijke taal. Wind niet veel doekjes ergens omheen. Dat moet je aanspreken.  Uiteraard altijd met respect. Maar als de afspraak afgelopen is, vind ik het fijn samen te kunnen nagaan wat we nu eigenlijk hebben gedaan en besproken. Zodat het maar duidelijk is.

Geduld

Ik heb behoorlijk wat geduld. Dit soms in tegenstelling tot mijn cliënten. Maar stap voor stap geeft nu eenmaal een beter en langduriger resultaat. Dus we leren de dingen met vallen én vervolgens weer opstaan en verder gaan.

Oplossinsgericht

AD(H)D los je niet op. Maar de manier waarop je ermee omgaat wél. En dat maakt leven mét een stuk makkelijker en aangenamer Je hebt AD(H)D, je bent geen AD(H)D

Wat kan je wél

Zo zit ik nu eenmaal in elkaar.  Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan groeien. Die overtuiging zit behoorlijk diep. Dat je ervoor moet werken weet ik ook. Maar dat het positief werkt om zo te kijken en tot groei leidt, staat voor mij vast.

Bij aanmelding volgt er een telefonische intake. Deze duurt ongeveer een half uur en is kosteloos en geheel vrijblijvend. Dan kunnen we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen. Mocht al tijdens de intake of later in het traject blijken dat doorverwijzing beter is, dan zal ik proberen door te verwijzen binnen mijn eigen netwerk en als dat niet lukt een advies geven over  welke begeleiding beter zou kunnen aansluiten.

Waarom uitstellen?

Waarschijnlijk vind je al een tijd dat je ‘er wat aan moet doen’ 

Dus………….

Scroll naar top