Ik doe dit werk gewoon met ongelooflijk veel plezier

Het is mooi om te zien dat iemand zich ontwikkelt

Ruim 25 jaar geleden studeerde ik af aan de Rijksuniversiteit Leiden. Inmiddels heb ik mijn eigen privépraktijk, waarin ik met veel plezier jong volwassenen en volwassenen met ADD en ADHD begeleid.

Ik word omschreven als ‘pragmatisch’. Alhoewel ik deze term niet zelf heb verzonnen, vind ik hem prima bij me passen. Het is hoe ik ben en dit komt tot uiting in mijn werk. Doelgericht. Begeleiding is meestal een combinatie van praktisch en meer persoonlijk gericht. Jezelf ontwikkelen, patronen gaan herkennen, gedrag kiezen waar je blijer van wordt. Maar ook samen dingen doen. Zoals iets verzinnen waardoor studie, werk, vrije tijd of je relatie beter loopt. Pragmatisch dus.

Wat je kunt verwachten als je bij mij komt

Duidelijk

Ik spreek duidelijke taal. Wind niet veel doekjes ergens omheen. Dat moet je aanspreken.  Uiteraard altijd met respect. Maar als de afspraak afgelopen is, vind ik het fijn samen te kunnen nagaan wat we nu eigenlijk hebben gedaan en besproken. Zodat het maar duidelijk is.

Geduld

Ik heb behoorlijk wat geduld. Dit soms in tegenstelling tot mijn cliënten. Maar stap voor stap geeft nu eenmaal een beter en langduriger resultaat. Dus we leren de dingen met vallen én vervolgens weer opstaan en verder gaan.

Motiverend

Als mensen bij mij komen hebben ze vaak al wat hulpverlening achter de rug. Dit is één van de redenen dat ik behoorlijk gericht ben op resultaat.Vooruitgang is het doel. Niet altijd makkelijk. Soms behoorlijk confronterend.  Maar ook gewoon leuk.

Humor

Een lach en een traan. Beiden horen bij het leven en dus ook bij coaching. Ik houd van humor en van soms het absurde inzien van een situatie of van je eigen brein. Jezelf soms niet ál te serieus nemen. Van relativeren. Dus tussendoor een lach is wat mij betreft alleen maar gezond. 

Bij aanmelding volgt er een telefonische intake. Deze duurt ongeveer een half uur en is kosteloos en geheel vrijblijvend. Dan kunnen we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen. Mocht al tijdens de intake of later in het traject blijken dat doorverwijzing beter is, dan zal ik proberen door te verwijzen binnen mijn eigen netwerk en als dat niet lukt een advies geven over  welke begeleiding beter zou kunnen aansluiten.

Waarom uitstellen?

Waarschijnlijk vind je al een tijd dat je ‘er wat aan moet doen’ 

Dus………….

Scroll naar top