Ik doe dit werk gewoon met ongelooflijk veel plezier

Het is mooi om te zien dat iemand zich ontwikkelt

Dertig jaar geleden studeerde ik af aan de Rijksuniversiteit Leiden. Inmiddels heb ik mijn eigen privépraktijk, waarin ik met veel plezier jong volwassenen en volwassenen met ADD en ADHD begeleid.

Ik word omschreven als ‘pragmatisch’. Alhoewel ik deze term niet zelf heb verzonnen, vind ik hem prima bij me passen. Het is hoe ik ben en dit komt tot uiting in mijn werk. Doelgericht. Begeleiding is meestal een combinatie van praktisch en meer persoonlijk gericht. Jezelf ontwikkelen, patronen gaan herkennen, gedrag kiezen waar je blijer van wordt. Maar ook samen dingen doen. Zoals iets verzinnen waardoor studie, werk, vrije tijd of je relatie beter loopt. Pragmatisch dus. Samen lopen we een tijdje de dingen die spelen in jouw leven na en werken we aan een betere kwaliteit van leven. Mét je ADD/ADHD. Want ook jóuw leven kan vast wat beter en makkelijker worden. Om daar samen met jou aan te mogen werken, is voor mij een eer en plezier.

Wat je kunt verwachten als je bij mij komt

Duidelijk

Ik spreek duidelijke taal. Wind niet veel doekjes ergens omheen. Dat moet je aanspreken.  Uiteraard altijd met respect. Maar als de afspraak afgelopen is, vind ik het fijn samen te kunnen nagaan wat we nu eigenlijk hebben gedaan en besproken. Zodat het maar duidelijk is.

Geduld

 

 

 

Ik heb behoorlijk wat geduld. Dit soms in tegenstelling tot mijn cliënten. Maar stap voor stap geeft nu eenmaal een beter en langduriger resultaat. Dus we leren de dingen met vallen én vervolgens weer opstaan en verder gaan.

 

samen

Een traject geven we samen vorm. Uiteraard leid en begeleid ik. De focuspunten worden goed door mij in de gaten gehouden. Maar samen kijken we naar wat werkt voor jou. Zodat je mij na een tijdje niet meer nodig hebt en je jezelf veel beter kent en kan geven wat je nodig hebt om goed te functioneren en lekker in je vel te ziten.

kom uit de chaos

Praktisch én mentaal

Mijn doel is eigenlijk mijzelf overbodig maken

met een andere mentale houding kan jij jezelf geven wat je nodig hebt