I have a dream….

En ik stop niet met dromen

I have a dream

Dat iedereen met AD(H)D de juiste hulp weet te vinden als daar behoefte is.

I have a dream

Dat jonge kinderen met AD(H)D omringd worden door volwassenen, die met oprechte zorg, aandacht en wijsheid naar hen kunnen kijken. Zodat ze de ruimte krijgen zich te ontplooien tot evenwichtige volwassenen, met of zonder AD(H)D symptomen.

I have a dream

Dat de maatschappij ‘anders’ niet per definitie als ‘afwijkend’ beschouwd. Dat diegene  die afwijkt van ‘de norm’, de ruimte krijgt zijn of haar eigen weg te vinden.

I have a dream

Dat verschillende disciplines in de gezondheidszorg nauwer met elkaar samenwerken. Dat we open staan voor elkaar.  Medicatie naast voeding, naast mindfulness, naast sport en verschillende vormen van therapieën en trainingen.

I have a dream

Dat we met z’n allen gaan beseffen dat AD(H)D gedrag géén kwestie is van lui zijn, kwade wil of een lage intelligentie. Zodat degenen met AD(H)D daar ook zelf in kunnen geloven.

I have a dream

Dat wij als volwassenen kinderen met AD(H)D kunnen leren van zichzelf te houden. Dat we ze leren omgaan met hun beperking en dat we ze hun talenten laten ontdekken en de kans geven voluit te ontwikkelen.

I have a dream

Dat we denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dat we verschillen in brein zien als kans in plaats van probleem.

I have a dream

Dat 2020 een fijn jaar voor je wordt. Een jaar waarin je weer een beetje beter leert omgaan met jouw AD(H)D of de AD(H)D van je kind, kleinkind, partner, werknemer, student etc. . Dat het een jaar wordt van persoonlijke, positieve groei

.

Stap voor stap…..

Ik wens je veel succes en alle goeds,

I