Als ambassadeur van ‘Europeans Brains at Work’ zet ik mij in voor werknemers met bijzondere breinen. Dat zijn werknemers met ADD/ADHD, dyslexie, hoogbegaafdheid,autisme etc.

Wanneer het brein van mensen even nét iets anders werkt, kan dit tot onbegrip en verminderde prestatie leiden. Een situatie die zowel voor de werknemer als de werkgever onplezierig is. Beide partijen lijden hieronder. Voor zowel werknemer als werkgever is is het van belang dat er verandering komt in de situatie. European Brains at Work richt zich op voorlichting geven over werknemers met bijzondere breinen. Welke bijzondere breinen zijn er? Wat zijn hun eigenschappen? En de belangrijkste vraag: hoe haal je het potentieel uit een werknemer met een bijzonder brein?

 

Als ambassadeur geef ik presentaties en workshops, zie hiervoor de site van Europeans Brains at Work. Daarnaast geef ik als AD(H)D psycholoog adviezen aan werknemers hoe om te gaan met mensen met AD(H)D en begeleid ik werknemers met AD(H)D in organisaties.

Vaak blijken kleine veranderingen enorm positieve effecten met zich mee te brengen. Begeleiding doet zowel werkgever, het bedrijf én werknemer  goed, het voorkomt burn-out van werknemers en bovendien leer je als organisatie juist gebruik te maken van het bijzondere brein van bepaalde werknemers. Het geeft een extra boost aan je organisatie, door gebruik te maken van de denkkracht van de verschillende breinen in je organisatie